Pizza&Bar “Mr. Corner”

Видео

Последните три години отказвах консултиране на обекти, тъй като цялото ми внимание беше заето с моят проект – Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory

Чрез опита ми до сега бяха консултирани, разработени и обновени десетки ресторанти и хотели в България и Кипър. Но истината е, че цялото ми внимание в момента е заето с развитието на Лабораторията и дори на моменти се чувствам наистина изтощен. Когато ме помолиха за среща собствениците на Mr.Corner Dimitrovgrad бях наистина скептичен за евентуално сътрудничество, пък макар и за кратко обучение. Истината е, че техният заряд и този на главният им готвач, ме плени! Хора, които никога не са се занимавали с ресторантьорство направиха един забележителен обект в своят град. Екип, който посвети цялото си време за да навлезне в дебрите на бранша ни.

Рядко срещам такива мераклии, както и рядко опитвам подобно качество пица, прясна паста, бургери и вкусотийки, каквито там вече се правят! С екипа успяхме да изградим едно изобилно меню включващо разнообразни ястия с качествени продукти, щадащи обработки и семпла но изискана презентация. Вярвам, че прибирайки се обратно в Пловдив, зад себе си оставям едно изключително място, което тепърва ще изгражда своят път и своите клиенти. Ще възпитава усещане за уют, вкус, качество и гостоприемство!

А аз ще направя всичко възможно за да посещавам по-често обекта, за да подпомагам с опит и мотивация младия екип. Успех MrCorner Dimitrovgrad, честито Димитровград, за новото място, което заслужавате!