Pizza&Bar “Mr. Corner”

Видео

Последните три години отказвах консултиране на обекти, тъй като цялото ми внимание беше заето с моят проект – Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory

Чрез опита ми до сега бяха консултирани, разработени и обновени десетки ресторанти и хотели в България и Кипър. Но истината е, че цялото ми внимание в момента е заето с развитието на Лабораторията и дори на моменти се чувствам наистина изтощен. Когато ме помолиха за среща собствениците на Mr.Corner Dimitrovgrad бях наистина скептичен за евентуално сътрудничество, пък макар и за кратко обучение. Истината е, че техният заряд и този на главният им готвач, ме плени! Хора, които никога не са се занимавали с ресторантьорство направиха един забележителен обект в своят град. Екип, който посвети цялото си време за да навлезне в дебрите на бранша ни.

Рядко срещам такива мераклии, както и рядко опитвам подобно качество пица, прясна паста, бургери и вкусотийки, каквито там вече се правят! С екипа успяхме да изградим едно изобилно меню включващо разнообразни ястия с качествени продукти, щадащи обработки и семпла но изискана презентация. Вярвам, че прибирайки се обратно в Пловдив, зад себе си оставям едно изключително място, което тепърва ще изгражда своят път и своите клиенти. Ще възпитава усещане за уют, вкус, качество и гостоприемство!

А аз ще направя всичко възможно за да посещавам по-често обекта, за да подпомагам с опит и мотивация младия екип. Успех MrCorner Dimitrovgrad, честито Димитровград, за новото място, което заслужавате!

Кулинарна Лаборатория по БНТ

В Кулинарна Лаборатория готвим, експериментираме, творим, снимаме и се забавляваме. Но най-важното е, че следваме концепцията за чиста храна за всеки наш гост или клиент, без значение дали ще бъде в чиния или в кутия.Поредното участие в рубриката „Храна в кутия“ ще ви покажем как да приготвите нещо свежо, вкусно и интересно за вас, вашето семейство или вашият повод. Линк към предаването – тук

Бизнес към бизнес отношение

Някои хора не познават тази чужда дума, други не са сигурни как това би им помогнало. Когато заложих като една от концепциите на Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory, аутсорсинга за хотели и ресторанти, имах ясната представа за настоящето и бъдещо състояние на родните бази, туризъм, персонал и мениджмънт. Толкова много бази, съвременно и модерно направени и същевременно толкова затворени училища и паралелки, които да развиват бъдещи професионалисти за бранша. Все по-рядко ползваме младите кадри, които само до преди 20-30 години бяха основната надежда пред нас. Сега виждаме ясно този фундаментален проблем с липсата на „свежа кръв“ и застаряващите професионалисти, които за разлика от младите знаят какво е това постоянство, отдаденост и дълги смени. Аз не мога да оправя този глобален казус, но мога да дам локално решение чрез екипа, който стои зад нашият бранд. Именно чрез външен аутсорсинг, чрез който целият необходим екип организира, подготвя и издава мероприятията, за тези бази /хотели и ресторанти/, които са изправени пред невъзможността да имат постоянен и обучен екип, за своите мероприятия. HOTEL SPS, PLOVDIV е един от нашите партньори на които помагаме в тази ситуация. Защото обединени, винаги сме по-силни!

#АутсорсингОтКулинарнаЛаборатория