Ниво, което заслужавате!

Бутикови коктейли, частни мероприятия и събитиен кетъринг от Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory.Когато наравно с професионализма, който сме натрупали, поставим любовта с която творим, ние разказваме кулинарни истории и създаваме спомени, които ни свързват с вас завинаги.

Още ...

Пресни аспержи от нас за Вас

Зелени или бели – всъщност е въпрос на вкус. Но пресни или замразени е въпрос на правилен избор! За храната, която ние приготвяме, дали изискано в чиния или внимателно подредена в кутия, ние имаме своята ясна позиция.

Още ...

Готвим по БНТ

Националната телевизия на гости на Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory Нещо бързо и здравословно, което да приготвите в къщи, заедно с вашите деца 🙂

Цялото видео можете да изгледате тук!

Още ...

Бизнес към бизнес отношение

Някои хора не познават тази чужда дума, други не са сигурни как това би им помогнало. Когато заложих като една от концепциите на Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory, аутсорсинга за хотели и ресторанти, имах ясната представа за настоящето и бъдещо състояние на родните бази, туризъм, персонал и мениджмънт. Толкова много бази, съвременно и модерно направени и същевременно толкова затворени училища и паралелки, които да развиват бъдещи професионалисти за бранша. Все по-рядко ползваме младите кадри, които само до преди 20-30 години бяха основната надежда пред нас...

Още ...

Нова страница от книгата наречена Кулинарна Лаборатория

Честита Баба Марта, честит нов месец и честито отваряне на любимите ресторанти и заведения, които не само ни хранят, но и добавят неповторимо изживяване към всеки повод 🙂 На този прекрасен ден от новия месец, имаме няколко дългоочаквани новости, които да ви споделим. Започваме с това, че от днес имаме щастието да ви приемем в новия дом на Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory...

Още ...

Аутсорсинг от Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory!

Или един business to business модел, който е в помощ на обектите в туристическия, хотелиерски и ресторантьорски бранш.Нашият модел на аутсорсинг предлага иновация и подкрепа за всички засегнати от пандемията бизнеси свързани с хотелите и ресторантите. Защото всеки в този бранш знае трудностите, които стоят пред нас – наеми, заплати, персонал и постигане на постоянни приходи в тези трудни и променливи времена. За това нашата помощ и концепция е все по-търсена...

Още ...

Всичко е в детайла!

Всичко е в детайла! Той ще те вдигне до висините и ще оценят работата ти достойно, но той може и да те бутне ако го подцениш. За да имаме отчетлив почерк в годините, спомагат много хора и партньори. За да имаме качеството, което ни прави предпочитани и различни. Един такъв верен партньор, който спомага за нашият почерк е Plovdiv microgreens с полезните и красиви микро растения.

Още ...

Обяд за ценители

За някои компании фирмен обяд не означава евтина манджа. Приятен апетит за тези, които ценят добрата храна на реална стойност. И разбира се благодарност на Plovdiv microgreens, които освен докосване за добра декорация, предоставят чисти и богати на витамини микро растения.

Още ...

За удоволствието от храната… дори в кутия

Въпреки, че е в кутия храната не е задължително да изглежда „пльосната“. Когато имаш нюх за нещата и не пестиш време и усилие, за да зарадваш небцето и сетивата на своите клиенти.

Още ...

Честит Ивановден на всички празнуващи!

Четвъртък е! И освен, че е празник за нашите гости е празник и за още стотици именици. Време е за зимна салата с яйце и люто чушле, бавноготвени телешки бузи с трюфелов качамак и мек ръчен хляб с чедър и зърна кимион.

Честит Ивановден на всички празнуващи 🎉

Още ...