Най-добър готвач 2019 на БХРА

Видео

Аз лично не съм фен на състезателната форма в кулинарията! За мен тя е изкуство и опита да се сравнят различни творци, ако те наистина приемат кулинарията като форма на изкуство, е нелепо. Все едно да сравняваш Микеланджело, Пикасо, Селвадор Дали и Ван Гог, чрез състезание с еднакви критерии. Та те са творци в едно изкуство но в различни измерения, кое от кое по-красиво и обогатяващо самото изкуство. За мен участието на подобни формати, обаче, има друга стойност! Това е една възможност да споделиш време, идеи и проекти с хора от бранша с които забързано ежедневие в различните краища на България, прави нашите срещи трудни но и сладки, когато се осъществят.
А за професионалистите дошли да покажат своите умения – една добра равносметка за моментното им състояние сред общото състояние в своят бранш.
Срещите, моментите на споделеност и идеите, които се зараждат след тези мероприятия, дават причината за моето присъствие там. А възможността да обогатиш и предадеш макар и за кратко нещо от себе си, дава добавената стойност към този род събития.

Национална кулинарна купа и балканиада 2019г

Има събития които допринасят за твоето развитие има такива за които ти допринасяш за тяхното развитие. Има такива, които дори не категоризираш, стига да има хубави хора, с които да размениш блага дума, усмивка или идея.