Петстепенни гурме вечери!

Свежи, летни и океански вкусове, гарнирани с щипка въображение.

🥗Бейби спанак с ягоди, боровинки, запечени семена, ядки и балсамико от Модена

🥑Тартар от авокадо с гома уакаме и червен хайвер, обвито в нори

🍣Карпачо от сьомгова пъстърва с хрян, ябълка и асперж

🥟Червена риба тон в мак с равиоли и пресни манатарки

🍰Шоколад, шоколад, шоколад, домашно ягодово сорбе и още шоколад

Малко царевица, слънчоглед и грах от Plovdiv microgreens за разкош…

Честит Гергьовден за всички именици, военнослужещи и на всички българи!

Дали на този ден ще празнувате или ще работите за да могат други хора да празнуват, няма значение. Важното е да е щастлив човек от това, което върши. За нас от Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory не е просто работа да посрещнем нашите гости. За нас е чест, че можем да допринесем за настроението и спомените, които оставяме след срещите ни. А когато повода е кръщенка и три именика едновременно, то тогава празника е четворен и за нас 🎉

Имахме възможността да представим ястия с фермерските продукти на:

Магазин Родопа милк

Старожелезарски Бабек

Ferma Zlatno Runo

Благодарности и към професионалното съдействие на:

Сватбена агенция Лукс Декор и HOTEL SPS, PLOVDIV

Всичко е от значение!

Не е важна само храната. Никога не е била. Важни са хората с които празнуваме, мястото на което сме и емоцията, която ни заобикаля. Но все пак, всичко това би било незавършено без малко качествена храна…И малко полезни зеленийки от Plovdiv microgreens

Шопска салата в нов прочит

Chef Chakarov гостува в кухнята на Стралджанска ракия, за да ни покаже модерен прочит на най-любимата компания на Стралджанска Отлежала ракия. Поднасяме една класическа салата, презентирана с внимание и към най-малките детайли тук.

Нова страница от книгата наречена Кулинарна Лаборатория

Честита Баба Марта, честит нов месец и честито отваряне на любимите ресторанти и заведения, които не само ни хранят, но и добавят неповторимо изживяване към всеки повод 🙂 На този прекрасен ден от новия месец, имаме няколко дългоочаквани новости, които да ви споделим. Започваме с това, че от днес имаме щастието да ви приемем в новия дом на Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory. Както вече знаете, базата за нашите кулинарни експерименти се намира в основния ресторант на HOTEL SPS, PLOVDIV. Освен кетъринг и частни мероприятия, с които сме популярни, ние разполагаме и с широка ресторантска база. Отворена, НО само с предварителна резервация за вашите частни събития, срещи или поводи, при спазване на противоепидемичните мерки. Нашата база е само за нашите специални гости, които ценят това, което правим и търсят най-високо качество за своето кулинарно изживяване.

Втората изненада е насочена най-вече към нежната и по-красива част от човечеството. А именно дамите и тематичната вечер за 8ми Март, когато ще ви предложим нашите кулинарни изкушения с 4ри степенно изискано меню, акустичен музикален съпровод, уелкъм дринк и разбира се – личното отношение, което ще ви окажем. А за всички които ще се въздържат да излизат въпреки възможността или желаят да отпразнуват този празник в интимната обстановка на дома си – ще доставим менюто до дома ви с безплатна доставка. Само с предварителни резервации до 7ми Март. Пред вас разгръщаме още една страница от нашата книга наречена Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory

Аутсорсинг от Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory!

Или един business to business модел, който е в помощ на обектите в туристическия, хотелиерски и ресторантьорски бранш.Нашият модел на аутсорсинг предлага иновация и подкрепа за всички засегнати от пандемията бизнеси свързани с хотелите и ресторантите. Защото всеки в този бранш знае трудностите, които стоят пред нас – наеми, заплати, персонал и постигане на постоянни приходи в тези трудни и променливи времена. За това нашата помощ и концепция е все по-търсена. Ако сте обект, който има своята база и клиенти за организирани събития, но нямате персонал, който качествено да организира и проведе вашето мероприятие, то екипът на Кулинарна Лаборатория е правилният избор! Наша грижа са темата на мероприятието, бюджета, ястията и необходимия персонал, като вашият ангажимент ще бъде единствено осигуряване на подходящата база. Защото в тези времена се изисква заедно да се справим с тази ситуация. Ние се развиваме като помагаме на другите да развиват своите идеи!

Всичко е в детайла!

Всичко е в детайла! Той ще те вдигне до висините и ще оценят работата ти достойно, но той може и да те бутне ако го подцениш. За да имаме отчетлив почерк в годините, спомагат много хора и партньори. За да имаме качеството, което ни прави предпочитани и различни. Един такъв верен партньор, който спомага за нашият почерк е Plovdiv microgreens с полезните и красиви микро растения.

Обяд за ценители

За някои компании фирмен обяд не означава евтина манджа. Приятен апетит за тези, които ценят добрата храна на реална стойност. И разбира се благодарност на Plovdiv microgreens, които освен докосване за добра декорация, предоставят чисти и богати на витамини микро растения.