Кулинарна Лаборатория по БНТ

В Кулинарна Лаборатория готвим, експериментираме, творим, снимаме и се забавляваме. Но най-важното е, че следваме концепцията за чиста храна за всеки наш гост или клиент, без значение дали ще бъде в чиния или в кутия.Поредното участие в рубриката „Храна в кутия“ ще ви покажем как да приготвите нещо свежо, вкусно и интересно за вас, вашето семейство или вашият повод. Линк към предаването – тук

Още ...

Белени домати с домашно кьопоолу, маслинова паста и пресносолно сирене

Комбинацията от домашно кьопоолу и чаша Стралджанска Отлежала е истинско удоволствие за небцето. Вижте как Chef Chakarov поднася една от най-известните балкански разядки върху белени домати в комбинация с маслинова паста и пресносолно краве сирене тук.

Още ...

Салата от печени чушки и Холандез с ракия

Една чудесна салата, поднесена в бутиковите ръчни чинии на Живодар – кулинарни истории на две колела. Цялото видео, можете да изгледате тук.

Още ...

Рулца от краставици с хумус

Chef Chakarov сервира свежи рулца от краставички, допълнени с характерния вкус на хумус, поднесени в уникалните чинии на Resol.bg и… Стралджанска Отлежала. Цялото видео можете да намерите тук.

Още ...

Шопска салата в нов прочит

Chef Chakarov гостува в кухнята на Стралджанска ракия, за да ни покаже модерен прочит на най-любимата компания на Стралджанска Отлежала ракия. Поднасяме една класическа салата, презентирана с внимание и към най-малките детайли тук.

Още ...

Готвим по БНТ

Националната телевизия на гости на Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory Нещо бързо и здравословно, което да приготвите в къщи, заедно с вашите деца 🙂

Цялото видео можете да изгледате тук!

Още ...

Най-добър готвач 2019 на БХРА

Видео

Аз лично не съм фен на състезателната форма в кулинарията! За мен тя е изкуство и опита да се сравнят различни творци, ако те наистина приемат кулинарията като форма на изкуство, е нелепо. Все едно да сравняваш Микеланджело, Пикасо, Селвадор Дали и Ван Гог, чрез състезание с еднакви критерии. Та те са творци в едно изкуство но в различни измерения, кое от кое по-красиво и обогатяващо самото изкуство. За мен участието на подобни формати, обаче, има друга стойност! Това е една възможност да споделиш време, идеи и проекти с хора от бранша с които забързано ежедневие в различните краища на България, прави нашите срещи трудни но и сладки, когато се осъществят...

Още ...

Вкусна разходка във Варна

Видео

На гости на един човек, който е не просто успял бизнесмен, а човек с вкус към детайла. Има хора, които, нагледали се и надживяли какви ли не неща, се обръщат към простите истини и дребни неща, които правят голямата разлика. Без претенции за лукс, но с взискателност и вкус.

Още ...

Ресол и Мойра в партньорство с Шеф Чакъров

Цялото видео можете да изгледате тук

Още ...

Лекция и кулинарен клас за Кулинарната академия в гр. Добрич

Можете да изгледате лекционната част тук

Както и цялото видео от кулинарният клас тук

Още ...