Есента започна

Времето може и да е мрачно, но по-важно е какво ни е от вътре!

И това не е само до психологическа нагласа. Всъщност има неща, които точно в този момент са по-подходящи от всеки друг момент. Какво навява като спомен и мисъл есента ли? Топлина и цвят, хладен вятър и уют, урожай и един грам меланхолия…. и да, храната също влиза в този списък.

🥗Листни салатки с авокадо, запечени семена и ядки, годжи бери и червена боровинка

🍣Карпачо от сьомга, пресни равиоли и аспержи с есенен трюфел

🥩Телешко торнедо със сос Джак Даниелс, риба тон в мак и родопско синдермьо с пуканки от черен ориз.

За тези компании, за които неделя следобед е най-доброто време от седмицата!

За всеки повод

Да, истина е, че сме свикнали да бъдем част от хубавите ви поводи. Сватби, рожденни дни, семейни тържества, кръщенки и прочие. И много рядко ни се е случвало да сме до вас с храната ни, във вашите най-тъжни моменти. Тази тема, сякаш, винаги ще си остане табу за повечето хора. Но след благодарностите и усмивките, които днес видяхме, разбираме, колко стойност предава храната дори в тези тъжни моменти. Всеки празнува в живота си, най-щастливите поводи, с любимите си хора. Но само някои изпращат подобаващо в последния земен път.

Километрите не спират…

И този служебен автомобил надмина 300000 километра! Някой би измерил неговата работа само според състоянието в което е и километрите, които е минал. Ние измерваме работата му в количеството доволни клиенти, които е обиколил и качеството на храната, която ежедневно разхожда. Лесно е да изглеждаш добре ако не вършиш нищо! Пожелаваме му поне още толкова доволни клиенти и достигнати адреси, преди заслужено пенсиониране

Обединени да служим

„Обединени да служим“ е мотото зад тази международна организация, която събра на благотворителна вечеря, десетки дами от Лайънс клуб. Когато видяхме какви инициативи са предприели успешно само последната година и на колко деца и хора в нужда са помогнали, разбрахме че силна вяра и воля движат тези дами. За нас беше чест да бъдем жури на храните приготвени лично от тях. Като техният пример за отдаденост и служба към обществото не само ни вдъхнови, но и ни припомни, че щом човешкото в нас е живо, то и народа ни ще пребъде!

Частна вечеря с гледка към града

Една завършена вечеря би включвала качествена храна, добра компания и красива гледка.Светлините на града, градински домати биволско сърце, фермерски шийтаке, овча брънза, пресен трюфел, овчарски пай с три вида месо, са едно добро начало за това 😀

Кетъринга пътува към вас…

Красиво аранжирани, платата потеглят към своите дестинации. За да направят една рожденничка и един фирмен обяд специални. И когато хората с усмивка ни кажат „благодарим“, разбираме стойността на нашият труд. Този който не струва просто пари а този за който си заслужава труда в днешния ден.

Храна в кутия

Кой каза, че храната за офиса или частната занималня, трябва да бъде „поносима“? А защо да не бъде вкусна, топла и с качествени локални продукти? Може да бъде подбрана според изискванията на клиента и въпреки, че е в кутия, храната не е задължително да изглежда „пльосната“. Всеки сам преценя до каква степен уважава себе си, екипа си или децата си, според това с какво се храни.

Частни вечери и събитиен кетъринг

Каква е разликата между хората, които имат пари и тези които имат вкус ли? Вторите знаят как и къде да инвестират не само за да спечелят, а за да получат цялостна наслада.

Двама влюбени, щастливи близки и един пръстен, който събира съдби!

Романтичният визионер Стелиан Димитров, ненадминатата Сватбена и парти агенция ВАНЯЯ СТИЛ www.vanya-style.com и малко храна, разбира се. Защото работата в екип е като създаването на семейство. Не, че не можем сами, но заедно ни е по-добре 🙂