Това е кулинарен център от нов тип, който ще зададе визията на бъдещият модел за кулинария в обществена полза.

  • Основните цели на центъра са обучителен и приложен аутсорсинг модел за ресторанти и хотели, тъй като бъдещето предполага нови методи за справяне с бизнес климата в страната ни и по света. Като дългогодишни професионалисти и хора с ясна визия, ние ще предложим на вашите ресторанти и хотели, цялостно консултиране, менюта, маркетинг стратегия и обучения. Защото бъдещето е за тези, които правилно разчитат важността на тренда и правилните модели за бизнес и екипност.
  • “Кулинарна лаборатория” е кулинарен център с шоу кухня, в която професионалисти и любители ще могат да претворят своите идеи, да презентират свои продукти или бранд. Нашата отворена кухня дава прекрасна възможност за кулинарен тиймбилдинг или заснемане на клипове.
  • И разбира се, това, което правим успешно от години – кетъринг за частни и корпоративни мероприятия. И съвсем в духа на новото време, даваме възможността на този проект да се превърне в социален хъб и логистичен център за фермерски продукти и тяхното претворяване в ястия за вашият дом, бизнес или събитиен кетъринг.​
  • Facebook: Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory