Времената са нови и изискват от нас ново съзнание и методи за работа!

Екипът на Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory се води от ясна концепция – добра, чиста и честна храна. Но не по стария начин, който явно вече не работи.

Новото време изисква от нас ястия, които да може да си поръчаш от малко меню и да знаеш, че до теб ще достигне прясна храна с качествени продукти. Но това е и отговорност пред всички нас. За да ви предложим избор от храни, свежо приготвени с минимално изхвърляне на така ценните ни продукти. За да бъдем напълно адекватни и да излезем помъдрели от сегашната криза, то разбирането ни трябва да се промени.

За това ще ви предложим нова концепция за нашите индивидуални предложения!

Ние работим само и единствено с лично и индивидуално изработени менюта за вас и вашите нужди, но със социалната отговорност да поръчате предварително. Това ще даде възможност и за нашите продукти да бъдат прясно подбрани, съзнателно използвани, а не безразсъдно изхвърляни. Защото в тези времена още повече оценяме труда на родния производител и отговорността, която стои пред консуматорското ни общество в голямата си част.

Работим всеки ден от Понеделник до Неделя!

Времената изискват всички заедно, да разберем колко е важно правилното използване на продукта и щаденето на природата. Това е кауза за всички, които желаят да бъдат част от едно ново, по-осъзнато общество!

Телефон за връзка 0878 818991 и 0890 302021