Pizza&Bar “Mr. Corner”

Видео

Последните три години отказвах консултиране на обекти, тъй като цялото ми внимание беше заето с моят проект – Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory

Чрез опита ми до сега бяха консултирани, разработени и обновени десетки ресторанти и хотели в България и Кипър. Но истината е, че цялото ми внимание в момента е заето с развитието на Лабораторията и дори на моменти се чувствам наистина изтощен. Когато ме помолиха за среща собствениците на Mr.Corner Dimitrovgrad бях наистина скептичен за евентуално сътрудничество, пък макар и за кратко обучение. Истината е, че техният заряд и този на главният им готвач, ме плени! Хора, които никога не са се занимавали с ресторантьорство направиха един забележителен обект в своят град. Екип, който посвети цялото си време за да навлезне в дебрите на бранша ни.

Рядко срещам такива мераклии, както и рядко опитвам подобно качество пица, прясна паста, бургери и вкусотийки, каквито там вече се правят! С екипа успяхме да изградим едно изобилно меню включващо разнообразни ястия с качествени продукти, щадащи обработки и семпла но изискана презентация. Вярвам, че прибирайки се обратно в Пловдив, зад себе си оставям едно изключително място, което тепърва ще изгражда своят път и своите клиенти. Ще възпитава усещане за уют, вкус, качество и гостоприемство!

А аз ще направя всичко възможно за да посещавам по-често обекта, за да подпомагам с опит и мотивация младия екип. Успех MrCorner Dimitrovgrad, честито Димитровград, за новото място, което заслужавате!

Какво представлява услугата ни аутсорсинг?

Елементарно – помощ към хотели, ресторанти и сватбени зали, които нямат възможността да направят конкретно събитие и имат нужда от нашата подкрепа. Такива в годините са десетки обекти, които са изключителни като място, визия и възможности, но поради една или друга причина нямат необходимия екип за дадено мероприятие.

Аутсорсинг за десетки ресторанти, хотели и сватбени зали в цяла България

Най-предпочитаната компания за събитиен кетъринг и частни мероприятия

… и това съвсем не са наши думи!

Това е мнението на нашите дългогодишни клиенти от цяла България!

Защо този тип мероприятия са нашата страст и сме лидери в този сегмент?

Защото работим с изключително ерудирани клиенти, които ценят качествената храна и високият професионализъм! А с такива партньори насреща, ние самите имаме възможността да творим безгранично. Това ни дава творчески заряд и възможност да разгърнем нашите кулинарни фантазии.

Десетилетията опит и постоянство ни направиха търсен и предпочитан партньор за десетки международни компании, стотици корпоративни клиенти и хиляди частни събития.

  • Бутикови частни вечери във вашият дом
  • Посрещане на световни знаменитости, президент, посланици, политици, световен бизнес елит
  • Коктейли за обществено значими събития

Винаги в услуга на най-добрите в своя бранш

Ресторант, сватбена зала, старинна къща за частни събития, амфитеатрална зала, конферентни зали, басейн …

Базата на Кулинарна лаборатория е една от най-големите бази за събития, не само в град Пловдив.

  • Разполагаме с ресторант до 160 седящи места
  • Сватбена зала до 250 човека
  • Къща в Стария град до 120 човека коктейл, 50 човека седящи вътре, 50 – 60 човека седящи от вън на терасата, с изглед към северната част на град Пловдив
  • Амфитеатрална зала за представления, награждаване, концерти, коктейли до 200 човека
  • Басейн
  • 3 конферентни зали до 20-30 човека седящи

Абонаментно седмично меню без пластмаса за вашият обяд или вечеря.

Абонаментно седмично меню без пластмаса за вашият обяд или вечеря.

Цяла седмица обмисляме как да ви предложим топла храна за вашият дом, но без излишни пластмасови кутии и прибори. Не по една порция в кутийка, която да изхвърлите в природата, а за цялото семейство в тавичка, ваша тенджера или гастронорм съдове от нас. Желанието ни е, да намалим количеството пластмаса, която потребяваме за нашите доставки, а сметнато количествено те са десетки хиляди кутийки на месец – право в природата, поради липса на адекватно рециклиране. За това ви предлагаме седмичен абонамент за изхранване на вашето семейство с храна от нашето меню или по ваш избор, но доставена или взета в многократни съдове.Ще се радваме да видим отговорни домакинства, които въпреки желанието да получат вкусна готова и чиста храна, имат социална отговорност и желание за промяна.

Бъдете здрави и нека имате една успешна и усмихната седмица 🙂

Кулинарна Лаборатория по БНТ

В Кулинарна Лаборатория готвим, експериментираме, творим, снимаме и се забавляваме. Но най-важното е, че следваме концепцията за чиста храна за всеки наш гост или клиент, без значение дали ще бъде в чиния или в кутия.Поредното участие в рубриката „Храна в кутия“ ще ви покажем как да приготвите нещо свежо, вкусно и интересно за вас, вашето семейство или вашият повод. Линк към предаването – тук

Есента започна

Времето може и да е мрачно, но по-важно е какво ни е от вътре!

И това не е само до психологическа нагласа. Всъщност има неща, които точно в този момент са по-подходящи от всеки друг момент. Какво навява като спомен и мисъл есента ли? Топлина и цвят, хладен вятър и уют, урожай и един грам меланхолия…. и да, храната също влиза в този списък.

🥗Листни салатки с авокадо, запечени семена и ядки, годжи бери и червена боровинка

🍣Карпачо от сьомга, пресни равиоли и аспержи с есенен трюфел

🥩Телешко торнедо със сос Джак Даниелс, риба тон в мак и родопско синдермьо с пуканки от черен ориз.

За тези компании, за които неделя следобед е най-доброто време от седмицата!

За всеки повод

Да, истина е, че сме свикнали да бъдем част от хубавите ви поводи. Сватби, рожденни дни, семейни тържества, кръщенки и прочие. И много рядко ни се е случвало да сме до вас с храната ни, във вашите най-тъжни моменти. Тази тема, сякаш, винаги ще си остане табу за повечето хора. Но след благодарностите и усмивките, които днес видяхме, разбираме, колко стойност предава храната дори в тези тъжни моменти. Всеки празнува в живота си, най-щастливите поводи, с любимите си хора. Но само някои изпращат подобаващо в последния земен път.