Аутсорсинг от Кулинарна Лаборатория

Ден на независимостта!Едни намират независимост в отделянето, други в съединяването. Но още по-висше е състоянието на взаимозависимост. Което само две независими личности могат да осъществят. Тогава те не са в зависимост една от друга, а напротив, манифестират своята свобода чрез обединението.Две такива души си казаха Да в сватбения ден. Нека винаги вървят свободни, но единни по общия път!

#АутсорсингОтКулинарнаЛаборатория

0
Още ...

Изкуството на частните вечери

Когато се освободиш от излишните неща, които правиш, тогава остават само онези, които правиш наистина добре. Събитиен кетъринг и частни мероприятия за тези, които знаят защо ще изберат именно нас.

#кубчетаКаймаСкачамакИхоландез

#салаткаПоВремеНаЕсененУрожай

#ейТоваСеКазваПанорама

0
Още ...

Нова концепция за нашето меню

Нашето последно седмично меню!Не, не затваряме Кулинарна Лаборатория, напротив – надграждаме. Надграждаме благодарение на вас – нашите клиенти, партньори и приятели, които ни подкрепихте през първите месеци на нашето прохождане. През месеците, които бяхме епидемично затворени, през първите дни на свобода, когато усмихнати се посрещахме и доволни се изпращахме. В този дух бихме желали да продължим и за напред. Но, с някои условия, които обстоятелствата и вашето доверие към нас, изискват. Пробвахме да доставим храната ви до всеки адрес, офис или частен дом. Да бъдем при вас навреме, с качествено приготвена храна и усмихнат екип, напук на трафика и форсмажорните обстоятелства...

Още ...

Храната е за всички

Да, сьомгата с крем от картофи и сос от шампанско е предпочитан специалитет от нашите клиенти за частни мероприятия. И не, това съвсем не е привилегия само за тях, тъй като точно тази комбинация е част от основното ни меню и всеки може да и се наслади. Защото всеки наш гост има възможността да получи качествена и богата на вкусове храна, без значение дали е за своят офис, частен дом или градинско парти.

0
Още ...

Дует на изкуството и сетивата

Дует на изкуството и сетивата – или когато храната, приготвена с любов от Кулинарна Лаборатория / Culinary Laboratory, се поднася под звуците на нежна музика, за да бъде откриването на изложба съвършен празник и вечер, която се помни дълго…

0
Още ...

Участие на Кулинарна Лаборатория на Street food fest Plovdiv 2020

Възползвахме се от още една възможност да представим пред широката публика качеството на българският роден продукт. И то не на един, а на цели шест! На изминалия фестивал на Главната, по покана на млади, предприемчиви и усмихнати хора, сътворихме едно ястие, което съвсем скоро ще заеме своето място в нашето основно меню. Едно ястие, което под различни варианти налагам вече трета година. Чиято история, съм разказвал и чрез Живодар – кулинарни и...

Още ...

Частна вечеря в изискана обстановка

Има много хора с възможности, но малцина са тези, които влагат нюх във всеки детайл, за да оформят света около себе си по-изящен. Днес имахме възможността да предадем и нещо от нас, към този щастлив момент, за тези прекрасни хора с афинитет към детайла.

0
Още ...

Откриване на гара Белозем

Всяко рязане на лента изисква нещо леко за хапване и наздравица. Откриване на новата скоростна отсечка и съвременно надлезно съоръжение на гара Белозем. Една немалка радост за всички, които ползват този, все още най-сигурен наземен транспорт.

0
Още ...

Всяка седмица – ново меню.

Прясна паста, Лазаня Болонезе, мини бургери с дърпано телешко, кюфтенца по наша рецепта… Има за всекиго по нещо. А съвсем скоро ще добавим и още едно авторско ястие към основното ни меню. Ястие, което съдържа 5 различни фермерски продукта, даващи възможност не само на производителите да реализират своята продукция, но и на нашите гости да получават гурме изживявания с качествени продукти.

0
Още ...

Най-висок клас прясна паста

И ако в новата седмица ще имаме нови предложения, то ще отдадем заслужено почест към една от най-добрите италиански пасти, тази на Giovanni Rana.
В нашият вариант с манатарка, печурка и императорско шийтаке, ще можете да я опитате, не само в седмичното ни меню, а като неизменна част от нашето основно меню.
Снимки Studio562

0
Още ...